Een dynamisch familiebedrijf, sterk in technologie

CalmCo is opgericht door Luc Cos. Door zijn vele jaren ervaring in het management van de North European Operations bij CDK Global merkte Luc op dat veel DMS en ERP systemen hetzelfde gebrek hadden. Die systemen misten duidelijke dag-tot-dag geconsolideerde informatie voor managers en eigenaars.

In september 2015 lanceerden we daarom bij CalmCo een nieuw BI-as-a-Service -platform dat een volledige BI-oplossing aanbiedt in de cloud voor alle DMS op de Belgische en Europese markt. We ontwikkelden een zeer efficiënte manier om lokale data van de klant over te brengen naar de eigen cloudinfrastructuur. De oplossing brengt alle relevante informatie snel tot bij de zakelijke gebruikers via een dedicated client op Windows, OS X of Linux, een dedicated iOS en Android app, en een web interface.

In 2019 werd een eerste project in Nederland gerealiseerd, meteen voor de grootste dealergroep Van Mossel, die onze oplossing had leren kennen via de overnames van enkele Belgische bedrijven. In minder dan 8 maanden werd voor de klant een datawarehouse gebouwd waarin als databronnen de databases van 7 verschillende Dealer Management Systemen en een toepassing voor leasingbedrijven worden geconsolideerd.

Ook dit is CalmCo…

EFFICIENTE OPLOSSINGEN

…op maat van je bedrijf. Krijg duidelijker en sneller inzicht in de resultaten van je bedrijf in één oogopslag.

STERKE COMMUNITY

…waar je snel voordeel uit haalt. Familie is belangrijk bij CalmCo en onze klantenfamilie is daar geen uitzondering op.

TOP SERVICE

…want onze klanten komen op de eerste plaats! Een specifiek rapport of die ene bepaalde grafiek nodig? CalmCo zorgt ervoor.

TOTAALPAKKET

… voor je business. CalmCo brengt cijfers uit alle systemen en vestigingen samen met één druk op de knop.

Ons team staat altijd klaar voor u!

De CalmCo-familie

luc

LUC COS

President

wim

WIM COS

Managing Director

Ludo Van Praet

LUDO VAN PRAET

Senior Business Consultant

frederiek

FREDERIEK LEFEVBRE

Senior Development Engineer

EVD

ELS VAN DAM

Business Consultant

Stefaan2

STEFAAN DE BELEYR

Senior Business Consultant

WerkenbijCalmCo

VACATURE

Senior Business Intelligence Consultant

WerkenbijCalmCo

VACATURE

.Net Developer

WerkenbijCalmCo

VACATURE

Business Consultant

Last but not least: CalmCo levert oplossingen aan meer dan 250 dealervestigingen en meer dan 50% van de nieuwe wagens, die verkocht worden in België, worden bij onze klanten gerapporteerd in onze BI-oplossingen.