Dashboards

CEO

Eenvoudige analyses, altijd en overal

Vele ondernemers vertrouwen op hun buikgevoel. Dat gevoel heeft je waarschijnlijk ver gebracht, maar naarmate de onderneming groeit is het tijd voor concrete antwoorden en duidelijke cijfer. Een eenvoudige drill-down van alle resultaten? Met de BI-oplossing van CalmCo is het zo gebeurd. Alle gegevens kunnen op een dynamische en grafische manier voorgesteld worden op eender welk apparaat. Op je tablet de laatste evoluties tonen tijdens een meeting? Dat doe je handig en professioneel met CalmCo.

Overzichtelijk dashboard

Verschillende tools en vestigingen worden geconsolideerd tot één duidelijk overzicht. De cijfers van de hele groep worden samengebracht en werkbaar gemaakt. Je ontwerpt zelf heel eenvoudig rapporten en grafieken. Je kan opvallende tendensen of omzetten steeds in detail onderzoeken per afdeling, maar er worden ook afdelingsoverschrijdende verbanden gelegd.

Het grote voordeel is dat je niet op de boekhouding moet wachten voor een analyse. Je kan nu elke week, elke dag je cijfers in real-time analyseren op een onafhankelijke manier.