Workshop & Warehouse

After-sales manager

Optimaliseer je werkproces

 

Deze module bezorgt de after-sales manager een volledige en duidelijke kijk op de productiviteit en efficiëntie van zijn afdeling. De status van het atelier, de productiviteit van de mekaniekers en de duurtijd van de doorgangen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Dankzij deze cijfers kan de manager het werkproces aanzienlijk verbeteren.

 

Workshop

Hoe evolueert de omzet per technieker en wat is de marge per wisselstuk? De BI-oplossing van CalmCo stelt je in staat al deze vragen met één druk op te knop te beantwoorden. Meer nog: tendensen worden snel duidelijk en openstaande orders kunnen direct opgevolgd worden.

Bodyshop

Krijg inzicht in de verschillende dossiers en merk onmiddellijk discrepanties op tussen de bestekken die goedgekeurd werden door de verzekering en de effectief gepresteerde uren. Ook dat is CalmCo.

Warehouse

Detecteer je slapende en dode stock onmiddellijk. Krijg grip op de kosten en de wisselstukken of controleer welke exclusieve wisselstukken achtergebleven zijn. Deze module geeft de after-sales manager en de magazijn verantwoordelijke een volledig én gedetailleerd overzicht van de stock.